Hotellin akryyli -ulkouima -allas

- 2021-09-28-

Kun olet hotellin akryyli -ulkouima -altaassa, voit katsella avointa kenttää ja horisontti on raja taivaan ja maan välillä. Taivaan ja maan väliset luonnolliset linjat poistuvat, ja kaupungin ääriviivat korvaavat maan ja luovat uuden risteyksen taivaan horisonttiin.


Kun ilta -aurinko ylittää taivaanrannan, se paistaa kasvoille, värikkäät valot alkavat loistaa ja värikkäät taivaanrannat heijastuvat taivaalle kauniina ja upeina antamalla ihmisille hengellistä voimaa. "Peilikukat ja vesi eivät lopu koskaan. Nouse nauttimaan auringosta, kuusta ja tähdistä."


Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa. Luotu akryyli -ulkouima -allas, josta on näkymät koko kaupunkialueen upealle maisemalle. Koko kaupunki on eri muotoja ja täynnä eleganssia

Akryylialtaiden ainutlaatuisesta viehätyksestä on modernin arkkitehtuurin loistava tähti, ja siitä on tullut lomalla ja elämässä olevien ihmisten uusi suosikki. Yhä useammat hotellit, kotimajoitukset, huvilat ja huippuluokan julkiset paikat ovat alkaneet kiinnittää huomiota akryyli-uima-altaisiin, akryyli-ulkouima-altaisiin, kuten Hainan Atlantis Hotel, Bali Ubud Hanging Garden Hotel, Santorini Hotel Kreikassa, Hainan Haitang Bay Sunshine One -hotellista jne. On tullut yksi toisensa jälkeen julkkisten online-sisäänkirjautumispaikkoja. Ja akryyli -ulkouima -altaan yhdistäminen arkkitehtisuunnitteluun on suunnittelijan sielu;



KINGSIGN ACRYLIC on erikoistunut kaikenlaisiin akryylilevyihin, akryyli-ikkunoihin, akryylitunneliin, akryyli-merisaliin, akryyliakvaarioon, akryyli-uima-altaaseen, akryylikalasäiliöön, akryyli puolivalmiisiin käsittelyosiin, akryyliliima-akryyliliima, kaareva akryylilevy, suuret mittakaavan akryylilevyasennuspalvelu. lisätietoja: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)